Nem mindennapi történetről adott hírt a BBC: a kezdetei 1997-re nyúlnak vissza, amikor is egy novemberi napon a 40 éves William Moldt elment szórakozni egy floridai bárba.

Este fél 10-kor még felhívta a barátnőjét, hogy elmondja, hamarosan indul haza, 11 óra körül pedig több szemtanú is látta, amint elhajt kocsijával. Haza azonban soha nem ért, és életjelet sem adott magáról többé.

Az ügyben közel 22 évig semmilyen fejlemény nem történt, ekkor viszont a rendőrség kapott egy bejelentést, mely szerint az illető épp a Google Mapset böngészi, és figyelmes lett egy tóra, amiben egy elsüllyedt fehér autót lát.

A hatóságok ki is mentek az említett tóhoz, ahol valóban találtak egy autót. Miután kihúzták a vízből, emberi maradványok kerültek elő belőle. És kiderült, hogy ezek a 22 évvel korábban eltűnt férfihez tartoznak.

A gyanú szerint William elveszthette a kocsi felett az irányítást, ezután hajtott bele a tóba. Arra viszont nincs magyarázat, hogy mindet nagyjából ötórányi autóútra volt otthonától.

A helyről egyébként már 11 éve elérhető volt Google Mapses felvétel, mostanáig senki nem vette észre az autót a vízben.