Being Bridget Jones címmel dokumentumfilm készült a 25 éve velünk lévő Bridget Jones-jelenségről, melyet most mutatott be a brit nézőknek a BBC2. Ebben Helen Fielding regénye mellett természetesen fontos szerephez jut a filmváltozat is, melynek egyik főszereplője Hugh Grant volt, aki úgy emlékezett vissza a 2001-es első film forgatására, hogy eleinte nem értett egyet azzal, hogy az amerikai Renée Zellweger játssza a főszerepet:

"Valódi botrány volt abból, hogy miért nem brit színésznőre esett a választás" - mesélte Grant a dokumentumfilmben. "Nem ismertem Renée Zellwegert, és túlzásnak tűnt, hogy egy brit karaktert egy texasi játsszon" - folytatta Grant, aki hozzátette, hogy Zellweger első próbálkozása a brit akcentussal "jó" volt, de megdöbbentette, hogy úgy hangzott, mint Margit hercegnő.

"Azt mondták neki, valahogy lazítson egy kicsit" - tette hozzá. "Erre megint bejött, és olyan lett, mintha Margit hercegnő agyvérzést kapott volna. De egy hét múlva már tökéletes volt."

Kapcsolódó

Hugh Grant szerint Renée Zellweger egyike annak a kevés színésznőnek, aki nem utálja

A mai napig rendszeresen leveleznek.

Grant nemrég arról beszélt, hogy Renée Zellweger egyike annak a kevés színésznőnek, aki nem utálja, és a mai napig leveleznek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!