Kiderült, a lány már 3 évvel korábban kiszúrta magán a közösségi médiában az 55 éves milliárdost. Most megmutatta, hogyan él a mindennapjaiban.


A Nagy Ő egyik legnagyobb meglepetése a 20 éves Nati, aki azért jelentkezett a műsorba, hogy meghódítsa a nála 35 évvel idősebb Jákob Zoli szívét. A fiatal lány, aki nem is mondható esélytelennek, a Story Magazinnak mutatta meg, hogy él a mindennapjaiban.

– mondta el a lapnak Nati.

A fiatal lány elárulta, hogy anyukája gyakran fogja a fejét a kommentek miatt, de őt nem érdeklik a negatív kritikák. Azt azonban elárulta, hogy szülei is támogatták abban, hogy jelentkezzen a műsorba elhódítani Jákob Zoli szívét.

– jelentette ki a 20 éves szépség.

Natit az sem zavarja, hogy a milliárdos több mint 30 évvel idősebb nála. „Hú, nagyon bejön nekem. És én is neki, ezt tudom. Konkrétan én vagyok a típusa. A kémia is működik köztünk, de ebben biztos is voltam. Három éve szúrtam ki magamnak, azóta követem a közösségi oldalain” – mondta magabiztosan a lány.

Nati hozzátette azt is, hogy egyáltalán nem érdekli Jákob Zoltán vagyona, mert bár a családjával nem élnek luxusban, de megvan mindenük, amire szükségük van.

(Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!