Tóth Gabi pedig párja, Papp Máté Bence oldalán próbál visszavágni majd az előző győztesnek, volt férjének, Krausz Gábornak, aki ráadásul az előző évadban jött össze jelenlegi kedvesével, Mikes Annával.


Idén ősszel is a parketté lesz a főszerep a TV2-n, hisz indul a Dancing with the Stars is. A világsikerű műsor magyar változatát ezúttal is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezeti majd, és szombat esténként folyik majd a harc a DWTS trófeájáért. Vajon idén is a férfiak viszik el a győzelmet, vagy visszavágnak a hölgyek?

A Dancing with the Stars ötödik évadában tíz páros lép a táncparkettre, és a névsor kifejezetten illusztris. A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka is beszáll a versenybe, párja pedig a latin táncok profi magyar bajnoka, Suti András lesz. A TV2 nagy visszatérője, Szabó Zsófi az ötszörös DWTS döntős Andrei Mangrával fog táncolni.

Nem kisebb nevek, mint Törőcsik Franciska, Kucsera Gábor és Mihályfi Luca is ott lesznek a műsorban, a TikTok világát pedig PSG Ogli és Whisper Ton képviseli majd.

Az adás során a versenyzőknek nemcsak a nézők szívét kell elnyerniük, hanem a zsűriét is, amely idén is keményen osztogatja majd a pontokat: Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk fogják figyelni a legapróbb mozdulatokat is.

A párosok már javában készülnek, hogy lenyűgözzék a közönséget, és bebizonyítsák, hogy ők a legjobbak a parketten. A háttérben pedig Lissák Laura kalauzolja majd a nézőket a TV2 Play oldalán, hogy semmi se maradjon titokban a kulisszák mögött.

A Dancing with the Stars ötödik évada október 26-án startol majd.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!