A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok Hosszú Katinka az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokság után befejezi a pályafutását, írja az Index.

A portál megkérdezte a Magyar Úszó Szövetséget is az ügyről, amely szerint valóban bejelentésre készül az úszónő, de nem árulták el, hogy mivel kapcsolatban. Döntésének hátterében az áll, hogy Hosszú egyrészt már 33 éves lesz az idén, másrészt pedig a tokiói olimpián is a vártnál gyengébben teljesített.

Kapcsolódó

Hosszú Katinka kiesett, Mohamed Aida rekorder lett, a kézis lányok újra kikaptak - csütörtöki hírfolyam az olimpiáról

Az olimpia 6. versenynapjának minden fontos és érdekes történése egy helyen.

Hosszú Katinka jelenleg Tenerifén edzőtáborozik Gelencsér Mátéval, aki edzője és párja is egyben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!