A 6-8 órásra tervezett áramszünetek után stabilabb, nagyobb kapacitású és megbízhatóbb lesz a hálózat.


Több, előre bejelentett üzemszünet várható a Dunántúlon, Pest megyében és Budapesten, derül ki az E.ON pénteki közleményéből. Az elektromos hálózat fejlesztése és karbantartása folyamatos, ami a szolgáltatás megbízhatóságát és biztonságát növeli. Az E.ON Hungária Csoport 2024-ben 150 milliárd forintos beruházást tervez hálózatai fejlesztésére.

A tervezett áramszünetek célja az új fogyasztók csatlakoztatása, a régi hálózati elemek cseréje és új hálózatszakaszok kiépítése.

Tervezett üzemszünetre más szolgáltatók kérésére is sor kerülhet, például internethálózat fejlesztése esetén.

Az E.ON minden érintettet értesít postai úton a tervezett üzemszünetről, de elektronikus értesítés vagy applikáción keresztüli értesítés is kérhető. A munkák jellemzően 8-16 óra között zajlanak, hogy a lehető legkevesebb zavaró hatást okozzák. Ha a munkák előbb befejeződnek, a szolgáltatást azonnal visszakapcsolják, és az üzemszünet a tervezettnél rövidebb lehet.

Az ügyfeleknek nem kell aggódniuk a hűtőszekrények miatt, mivel azok akár 16-24 óráig is őrzik a hideget az áramszünet alatt. Az E.ON hálózatfejlesztései a stabilabb, biztonságosabb és nagyobb kapacitású áramellátást szolgálják, amiért a vállalat köszöni az ügyfelek türelmét és megértését.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!