Kotábban beszámoltunk róla, hogy a Columbus Blue Jackets jégkorongcsapatának meghalt a kapusa, Matiss Kivlenieks.

Kapcsolódó

Belehalt a július negyedikei tűzijátékozásba az NHL-ben szereplő hokikapus

A Columbus Blue Jackets jégkorongozóját eltalálta az egyik rakéta.

A lett kapus halálának körülményeiről a hír napján nem lehetett sokat tudni, az ESPN azóta felgöngyölítette, mi történt a 24 éves jégkorongozóval. Kivlenieks egy esküvővel összekötött július 4-i ünnepségen vett részt, egész pontosan a csapattársával, Elvis Merzlikinsszel ünnepelt.

A baleset valóban tűzijátékozásból alakult ki, ráadásul Merzlikins terhes felesége felé repült a rakéta. Kivlenieks ezt időben észrevette és a rakéta elé vetette magát. A becsapódás úgy szétroncsolta a szívét és a tüdejét, hogy belehalt a sérüléseibe.

Korábban arra gyanakodtak az orvosok, hogy nem a becsapódás végzett a hokissal, hanem az, hogy az eséskor beverte a fejét.

Több életet is megmentett, a fiamét, a feleségemét és ezáltal az enyémet is. Hősként halt meg, ezt nem csak én mondom, az orvosok is ezt mondták. Sabrina (a menyasszony, akinek esküvőjén vettek részt a hokisok - a szerk.) fogalmazta meg talán a legszebben: kivédte élete utolsó korongját

- mondta Merzlikins az ESPN-nek, hozzátéve, hogy születendő fiának Matiss lesz a második neve.

A rendőrség nyomozása már majdnem véget ért, amely balesetet állapított meg, de még a megyei bíróság átnézi a jelentést.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!