A szerencsének köszönhető, hogy egy orvos és egy rezidens is ült a nézőtéren. Az előadás megszakítása után azonnal szakszerű ellátást tudtak nyújtani a művészeknek.


Ahogy arról több alkalommal beszámoltunk, péntek este súlyos sérülést szenvedett Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia-előadása közben. A színészeket hétfőn meg kellett műteni, de Szász Júlia azóta már otthonában lábadozhat.

Most az is kiderült, hogy a nézőtéren ülő orvos és egy rezidens segített a sérült színészeknek a félbeszakított előadás után.

– írja a Blikk. A lap megkeresésére a Nemzeti Színház közölte: „Balázsovics Judit és Markó Csanád nézőkként voltak jelen az előadáson”. Azaz csak a véletlennek volt köszönhető, hogy két szakember is jelent volt a baleset idején. Ugyanakkor egyikük sem akart nyilatkozni az esetről. Bódis Kriszta író viszont korábban elmondta: unokahúga ott volt az előadáson a nézőtéren, és azt látta, hogy a színésznő körül vértócsa volt, ő pedig egyre csak azt kiabálta, hogy nem akar meghalni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!