Az influenszer pár éve alatt 31-32 kilót fogyott, rájött arra, hogy mi okozta a gondokat nála, és ma már úgy érzi, hogy jól érzi magát a bőrében.


Horváth Gréta a Palikék Világa by Manna vendége volt és őszintén beszélt korábbi depressziójáról, és arról, hogyan változott meg az élete az elmúlt két évben.

„Felvérteztem magam elég keményen. Nem szeretek nagy szavakat használni, de azt szoktam mondani anyunak, hogy én a régi Grétát teljesen eltemettem” – árulta el Gréta.

„Nagyon sok mindenen kellett formálódnom belülről is, most oké, hogy van egy látványos átalakulásom, ezt most hagyjuk is, de az, hogy belül min mentem keresztül, az sokkal látványosabb”.

Az influenszer pár éve alatt 31-32 kilót fogyott. Elárulta azt is, hogy tavaly komoly depresszióval kellett megküzdenie, amihez még szakemberek segítségét is igénybe vette. A gondokról is mesélt:

– mondta el a beszélgetésben.

Előtte pedig konkrétan háromhavonta volt arcüreggyulladásom, folyamatos köhögés a ki nem mondott dolgoktól, tüdőgyulladás, mellhártyagyulladás, tehát állandóan beteg voltam. Kettő éve nem vagyok beteg".

Szóba került az is, hogy ma már jól érzi magát a bőrében.

„Lehetek nő és nekem ez nagyon jó érzés, hogy végre nem kell olyan párkapcsolatban lennem, ahol nekem kell p...csöket növeszteni” – mondta.

Forrás: Blikk


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!