Az idős férfi holttestén még 40 autó áthajtott, az első gázoló segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt – majd a kocsiját is.


Mint arról beszámoltunk, szörnyű tragédia történt az M0-ás autóúton vasárnap éjjel: egy 92 éves román állampolgár át akart kelni az úton, de visszafordul, ekkor pedig egy autó elütötte. A holttesten ezután még közel 40 autó áthajtott, mielőtt lezárták a szakaszt.

A rendőrök az elmúlt napokban is minden tőlük telhetőt megtettek, hogy a segítségnyújtás nélkül elhajtó sofőrt és a kisbuszt is megtalálják – írja a Police.hu. Végül részben sikerrel jártak:

Az elmúlt bő egy nap leforgása alatt kiderítették, a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban, az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek és távoztak a helyszínről.

Az érdi rendőrök tovább nyomoznak, egyben kérik, ha valaki a balesetről érdemleges információval rendelkezik, esetleg a helyszínen járt/elhaladt amikor a szerencsétlenség történt, az jelentkezzen a 112-es segélyhívón.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!