Horrorisztikus gyilkosságot tárt fel a chicagói rendőrség: egy ház pincéjében megtalálták a három hete eltűnt várandós nő holttestét. A 19 éves Marlen Ochoa-Lopezt április 23-a óta nem látták.

A vizsgálat során kiderült, hogy a kismamát megfojtották, majd a kilenc hónapos magzatát kivágták a hasából. A gyilkosokat elfogták, letartóztatták, a kicsi életéért még küzdenek az orvosok.

Mint kiderült, a kismama egy ismeretlen nővel találkozott, aki egy Facebook-csoportban ajánlott fel használt babakocsit és babaruhákat. A nő magához csalta a lányt, az erről szóló levelezés alapján bukkantak az elkövetők nyomára. A 46 éves nő és 24 éves lánya támadt a terhes nőre, majd megfojtották.

Chicago rendőrfőnöke elmondta, hogy sok szörnyűséget látott már, de még őt is megrázta a nyomozás eredménye.

"A ház melletti szemetes konténerben a holttest mellett megtaláltuk azt a műanyag-kábelt is, amivel végeztek vele" - mondta el a nyomozás vezetője. Azt is kiderítették, hogy miután végeztek az anyával, a magzatot kivágták a hasából, majd kihívták a mentőket. Nekik azt hazudták, hogy a 46 éves asszony szülte meg a kicsit, de komplikációk léptek fel. A babát kórházba szállították, ahol azóta is gépek tartják életben.

Az áldozat férje sírva mondta el, hogy valószínűleg a pici sem éli túl a tragédiát, mert olyan súlyos agysérülést szenvedett.

A gyilkosok indítékát még nem tudni.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója