A lakásában ugyanis a holtteste mellett egy másikat is találtak. A királdiak szerint a férfi bátyja hat éve eltűnt, az ő földi maradványai lehettek azóta a szomszéd szobában.


Évek óta együtt lakhatott halott testvérével egy férfi a Borsod megyei Királdon. Ez pár napja derült ki, amikor ő is meghalt - hangzott el az RTL híradójában. A lakásában ugyanis a holtteste mellett egy másikat is találtak. A helyiek szerint a férfi bátyja hat éve eltűnt, az ő földi maradványai lehettek azóta a szomszéd szobában. A rendőrség szerint nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Az RTL Híradó stábja beszélt a szomszéddal, aki a hátsó szobában megtalálta a második holttestet. Azt mondta, évek óta ott lehetett. Az ágyban feküdt, felöltözve, téli ruha volt rajta.

A helyiek azt feltételezik, hogy az elhunyt férfi bátyja lehetett, akit 2017 óta nem láttak a faluban. A most meghalt férfi kollégája szerint nem kizárt, hogy a holttest azóta a szobában volt, és a munkatársa éveken át együtt élhetett halott testvérével.

– mondta Tuza Lajos.

Azt egyelőre nem tudni, az évek óta ott lévő áldozat pontosan mikor és hogyan halt meg. A híradó szerint DNS-vizsgálatra lesz szükség, hogy azonosíthassák. A rendőrség annyit közölt, eljárás indult, de eddig bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!