Szerencsére nem lett belőle tragédia. A Tesla viszont nem hajlandó visszavenni a kocsit, sőt, először a javítás árát sem akarták állni.


Egy amerikai férfi először nagyon örült annak, hogy végre megvette a Tesla Y típusú autóját. Egy ilyen autó 54 ezer dollárba (azaz 19 milliárd forintba) kerül. Azonban alig egy hét után kellemetlen meglepetés érte:

- írja az UNILAD.

Az ijesztő esetről Prerak Patel a Twitteren számolt be.

"Éppen egy autópályán vezettem, mikor hirtelen leesett a kormánykerék. Szerencsém volt, nem jött mögöttem senki, biztonságosan meg tudtam állni" - írta.

Autómentők segítségével elvitték a kocsit abba az üzletbe, ahol vette. Ezután viszont a Tesla 103 dollárt (36 ezer forintot) számlázott ki neki a hiba javításáért.

- írta.

A bejegyzésben ráadásul megjelölte a Tesla vezérét, Elon Muskot is. A javítás árát végül visszatérítette a Tesla, az autóét viszont nem, és ki sem cseréltek egy másik járműre.

A cég ügyfélszolgálata azt javasolta neki, hogy vegye fel a kapcsolatot az értékesítési osztállyal, hogy megbeszéljék a lehetőségeket - írja a The Drive.

Nem ez volt az első ilyen eset a vállalat történetében: 2020-ban alig egy hónap használat után esett le egy Tesla 3-as modell kormánykereke.

A cég másnap visszaadta a tulajnak az autót, ezúttal már a helyesen rögzített kormánnyal.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!