Eleinte csak légszomjat tapasztalt, majd lázas lett és hányni kezdett. Végül helikopterrel vitték kórházba.


Kis híján belehalt a szülésbe egy 29 éves texasi nő, amikor a császármetszés után néhány nappal szokatlan tünetei lettek tavaly októberben, írja a People.

A szeptikus sokk egy rendkívül veszélyes állapot, melynek során a szervezet szélsőséges módon reagál a fertőzésekre. Krystina Pacheco állapota rohamosan romlott, egy idő után már alig kapott levegőt, miközben a férje az ágy mellett a kezét szorongatva próbálta tartani benne a lelket. Az életmentő kezelések hatására az anyuka túlélte a sokkot, de a végtagjaiban elzáródott a vérkeringés, ami miatt amputálni kellett mindkét kezét és lábát.

– mondta a nő az ABC News-nak. Amikor az orvosok közölték vele a rossz hírt a végtagok eltávolításáról, teljesen összeomlott. Csak a férje és két közös gyerekük tartotta benne a lelket.

Krystina Pacheco januárban egy houstoni rehabilitációs központba került, ahol lassan megtanul végtagok nélkül élni. A nő férje szerint Krystina nagyon erős, hamarosan pedig megkezdheti a hozzászoktatást a protézishez. Az asszony szerint teljes hullámvasút, ahogy érzi magát napról napra.

Az amputált anyukáról készült beszámolót itt lehet megnézni:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!