Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

2020 a szeretet és a közösség éve lesz. Ebben az évben mindannyian előrelépünk ezen a területen, de különösen 5 csillagjegy részesül varázslatos előnyökben. Szeretnéd tudni, melyek ezek?

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A 2020-as év egészen rendkívüli lesz az Oroszlánoknak. A csillagok az ők oldalukon állnak, és az Oroszlánokat az teszi igazán különlegessé, hogy tudják, hogy használják ki a kedvező körülményeket, amelyeket az Univerzum tár eléjük.

Róluk valóban el lehet mondani, hogy a saját szerencséjük kovácsai. A helyzettől függetlenül mindig megpróbálnak emelt fővel járni, és pozitív irányba fordítani az eseményeket.

A 2020-as év meghozza az elmúlt évek erőfeszítéseinek eredményét a karrier és a párkapcsolatok terén egyaránt. Ez a beteljesülés éve, amikor learathatod munkád gyümölcsét. Az Oroszlán önbizalma megduplázódik 2020-ban, ez pedig vonzóvá teszi, és lehetővé teszi számára a sikert különösebb erőfeszítés nélkül.

Sok szerencsét az Oroszlán szülötteinek 2020-ban!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Végre eljött az ideje, hogy a Nyilast is megemlíthessük a legszerencsésebb csillagjegyek között. Isten hozott! Nyilasként kreatív gondolkodásmóddal bírsz, és mindig arra koncentrálsz, hogy megoldásokat találj. 2020-ban itt az ideje, hogy gazdag fantáziádat a szórakozás terén kamatoztasd. Ebben az évben jobban ellazulsz majd, mert az Univerzum a segítségedre lesz ebben. A Nyilasok pontosan abban kapnak majd segítséget, amiben a leginkább szükségük van rá. Pénzügyekről van szó? A csillagok a segítségedre sietnek. Szerelemre vágysz? Nyisd meg a szívedet. Szükséged van egy nyaralásra?

Ne szabj magadnak korlátokat az élet semmilyen területén. Ebben az évben megtanulod, milyen könnyedén megkaphatsz valamit. Ez a siker éve lesz, és ez számtalan módon megmutatkozik majd.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Ha 2019 nem volt a legjobb év a számodra, akkor tudd, hogy 2020-ban eloszlanak a fellegek, és végre megpihenhetsz. Professzionális és érzelmi téren is révbe érsz, és végre őszintén kijelentheted, hogy büszke vagy az elért eredményeidre. A Szűz jegy szülöttei rendkívül kritikusak önmagukkal, maximalisták, és mindig arra törekednek, hogy még többet hozzanak ki magukból.

Ez a hozzáállás azonban sok feszültséget okoz a számukra. 2020-ban beindul az érés folyamata, amikor a jegy szülöttei megtanulhatják élvezni a kellemes pillanatokat, feladják az elvárásaikat és a tökéletességre való törekvésüket.

Nyílj meg 2020-ban, mert ez az év olyan örömteli pillanatokat hoz, amelyekre már nagyon vágytál.

Skorpió (október 23. - november 23.)

A 2020-as év a Skorpiók számára meghozza azt, amit már régóta kerestek, és amire már nagyon vágytak. Ez lehet anyagi természetű dolog, vagy akár válasz a belső lelki zavarokra. 2020 a siker éve lesz, amikor mindent megvalósíthatsz majd, amibe belevágsz.

A Skorpióknak különösen kedvez a csillagok állása 2020-ban, ebben az évben, amely a szeretet, a közösséget és a 2-es szám harmóniáját szimbolizálja. Könnyedén megtalálod a szerelmet, akár már az év első hónapjaiban. Nagyon fontos, hogy teret adj a szeretnek, és visszanyerd az önbizalmadat. Higgy 2020 mágikus erejében!

Halak (február 19. - március 20.)

Egy hosszú, kudarcokkal és balszerencsével teli időszak után most végre a Halakat is a legszerencsésebb jegyek közé sorolhatjuk. 2020-ban megtalálod a beteljesülést. A horoszkóp szerint virágzó év vár a Halak jegy szülötteire. A lecke, amit ebben az évben megtanulhatsz gyönyörű: megtanulod látni a szeretetet különböző formákban és megnyilvánulásokban, érezni fogod a szeretet erejét önmagadban, és ez szárnyakat ad majd.

Legyen hozzá bátorságod, hogy önmagad légy, és vedd el az élettől azt, amit szeretnél és amit megérdemelsz.

Sok sikert 2020-ban!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!