Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Szaturnuszt és a Plútót is azon bolygók közé sorolja az asztrológia, amelyek hirtelen képesek előidézni változásokat, váratlan helyzeteket teremtve, felébredést, újjászületést eredményezve.

Nos, most ennek a két bolygónak az együttállására kerül sor, így lássuk, milyen hatással lesz ez a csillagjegyek életére nézve.

Kos

Egy eléggé intenzív periódus következik az életedben, ez szinte minden téren érvényes lehet. Most bízd magad az Univerzumra, fogadd el a tanításait, az útmutatását. Egy jótanács: mindent mindig nem irányíthatsz, néha engedned kell, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.

Bika

Szakmai szempontból zsúfolt napokra kell számítanod, hiszen addig kell ütni a vasat, amíg meleg. De a kemény munkának meg lesz az eredménye, és végül az álmod teljesülhet. Egy jótanács: merj bízni, hinni a képességeidben, mert a jó úton haladsz.

Ikrek

Az előtted álló napok békében, szeretetben fognak telni. Most minden jól fog alakulni, a csillagok állása alapján most megoldódnak a problémáid, rendezheted az emberi viszonyaidat, hogy rálelj a nyugalomra. Egy jótanács: mond ki, ami a szívedet nyomja, oszd meg a szerelmeddel az érzelmeidet.

Rák

Szakmai életedben nagy változások előtt állsz, és mindent megteszel azért, hogy elérd a célodat. Egy jótanács: győzd le a félelmedet, lépj ki a komfortzónádból, mert ha a szívedre hallgatsz, akkor nem lesz baj.

Oroszlán

Érzelmi téren egy kedvező, szép időszak áll előtted, amellett, hogy önmagadra figyelsz, törődj a pároddal is, hallgasd meg, légy kedves hozzá. Ha fontos döntést akarsz meghozni, akkor hallgass a szívedre. Egy jótanács: örülj minden egyes pillanatnak, mert élni csak így érdemes.

Szűz

Ne ragaszkodj a múlthoz foggal-körömmel, mert minden változás az életedben okkal történik. Ami egyszer megtörtént, azon nem lehet változtatni. Összpontosíts a jelenre, a közeli jövőre. Egy jótanács: nyiss egy új fejezetet az életedben, mert megérdemled a jót.

Mérleg

Mozgalmas napok elé nézel, főként a szakmádban számíthatsz változásokra. Sok dolognak kell eleget tegyél, ami elsősorban az időbeosztásodban okozhat bonyodalmakat. Egy jótanács: ha nem bírsz elvégezni minden feladatot, kérj segítséget bátran, dolgozz csapatban.

Skorpió

Egy mozgalmas időszakon vagy túl, és most végre élvezheted az édes nyugalmat, pihenést. Hangolódj rá a lelkedre, szakíts időt önmagadra, a pozitív gondolatokra. Egy jótanács: gyakrabban tedd magad az első helyre, mert így élhetsz elégedettebb életet.

Nyilas

A következő időszakban változásokat kell eszközölnöd a szakmai életedben, és az sem árt, ha rendezed a viszonyt a kollégáiddal, közeli ismerőseiddel. Egy jótanács: válaszd mindig a szeretetet, és ne félj kimondani azt, amit érzel.

Bak

Boldog vagy, mert végre úgy érzed, hogy rátaláltál arra az útra, amelyen haladni szeretnél előre. Most csak annyi a dolgod, hogy bízz magadban, és figyelj a megérzéseidre. Egy jótanács: te tudod a legjobban, hogy mi okoz számodra boldogságot, hallgasd meg mások véleményét is, de a végső döntést te hozd meg.

Vízöntő

Olyan szakmai változások előtt állsz, hogy te magad sem tudod, hogy sírjál, vagy esetleg nevessél. Sok munka, feladat vár rád, de ebben az a jó, hogy anyagilag is megéri majd keményen dolgoznod. Egy jótanács: figyelj oda a lelked igényeire, és a párodra is, mert neki is kijár a törődés.

Halak

Számos életterületen számíthatsz változásokra, de most hagyd, hogy az Univerzum döntsön bizonyos kérdésekben, mert tudni fogja, hogy mi lesz számodra a legelőnyösebb. Egy jótanács: most lépj egyet hátra, és fogadd tárt karokkal az összes lehetőséget és fontos változást az életedben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!