Egy informátor szerint szeptemberi szakításuk után újra egy párt alkot a klasszis focista és teniszező exe, Gécsek Fanni. Magánéletüket szeretnék kevésbé a nyilvánosság előtt élni.


Angliába igazolása idején a brit sajtó is áradozott Szoboszlai Dominik gyönyörű barátnőjéről, Gécsek Fanniról. A világklasszis futballista és a teniszező kapcsolata akkor 3 éve tartott, ám szeptemberben olyan hírek kezdtek terjedni, hogy a pár szakított.

Ezt létszott igazolni az is, amit szemfülesek vettek észre: a fiatalok törölték a közös posztokat a közösségi oldalaikról.

Most azonban úgy tűnik, kibékültek a korábbi szerelmesek:

Az informátor szerint csak azért nem fedik fel a kapcsolatukat újból a nyilvánosság előtt, mert magánéletüket nem szeretnék a nyilvánosság előtt élni. A közös képek mindenesetre még nem kerültek vissza a focista Instagram-oldalára.

A legendásan gátlás nélküli brit sajtó szinte szétszedte Fannit és a kapcsolatot, amikor Szobó Liverpoolba szerződött. A cikkek többsége kiemelte, hogy milyen szép és csinos a focista párja, de többen kiakadtak, amikor úgy cikkeztek intelligenciájáról, mintha azt a szépség eleve kizárná.

via Origo, Sassy

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!