Nagy Melanie nem fut el a kihívások elől, sőt a jelek szerint kifejezetten keresi azokat.


Egy ország sajnálta Nagy Melanie-t, amikor 2021-ben kiderült: exével és két gyermeke édesapjával megromlott a viszonya, párja, Varga Márk, vagyis G.w.M rapper pedig meg is találta a boldogságot a szintén frissen szinglivé vált Kulcsár Edina oldalán.

Az egyedülálló anya élete azonban, úgy tűnik, kezd célegyenesbe érni. „Az elmúlt év után kezd összeállni a fejemben, hogy merre van az én utam. Azt hiszem, a válás nagyban hozzásegített ahhoz, hogy most itt lehessek, és megvalósítsam az álmaimat” – nyilatkozta a Borsnak a sminkes végzettségű hölgy.

Egy komplett szépségcsapat áll majd a jelentkezők rendelkezésére, van fodrászunk, stylistunk, a barátnőm, Lakatos Vivien varázsol gyönyörű szempillát a lányoknak, én pedig a sminkjükről gondoskodom a műsorvezetés mellett”

– avatott be élete új kihívásának részleteibe Melanie. Hozzátette: „A műsor egyébként egy fontos üzenetet is hordoz, mégpedig azt, hogy a kevesebb néha több. Manapság sokan idősebbeknek látszanak a koruknál, küzdenek azzal, hogy megtalálják a számukra megfelelő stílust. Mi ebben szeretnénk főként segíteni. Megmutatni, hogy a természetesség is gyönyörű, nem kell túlzásokba esni ahhoz, hogy valaki szépnek érezze magát. Mi az eleganciát és a letisztultságot fogjuk képviselni szépítő csapatunkkal, akik nem mellesleg a szalonunk alkalmazottjai”.

Nagy Melanie a sminkelés mellett a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi Karán, nukleáris fegyverkezés szakirányon. Hogy miért esett a választása mégis jelenlegi munkájára, arról ezt mondta: „Az emberek könnyen ítélkeznek, úgy is, hogy nem ismerik a másik történetét. Nekem a legfontosabb az volt, hogy a munkám annyi szabadságot biztosítson, hogy a gyermekeimmel minél több minőségi időt tölthessek. Ezt pedig azzal tudtam megadni magamnak, hogy a saját lábamra álltam, nem függök senkitől. Ha a közigazgatásban dolgoznék, erre nem lenne lehetőségem, viszont a saját szépségszalonomban be tudom osztani az időmet, ahogy a forgatások alatt is.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!