A Nagy Gasztronómiai Visszatéréshez keresve sem találhatnál jobb alkalmat: a francia jegyeket mutató magyar fogásokat, és modern, kortárs ízeket kínáló étlap ugyanis a nyár tiszteletére megújult a Hoppá! Bistro-ban.

A közönségkedvenc tételek megmaradtak, így például továbbra is vár az igazi gasztronómiai tűzijátékot kínáló kacsamáj krém vagy Budapest kedvenc csirkepaprikása. Takáts Dániel séf a megújulás jegyében készített néhány friss, nyárias, a bisztrótematikát erősítő fogást is. Így került fel a menüre az instant klasszikus francia hagymaleves, a magyar családok kedvenc húslevese, de nem hiányozhat a kínálatból a rántott hús mangalicából, vagy a Hoppá!-féle lecsó sem.

6 Fotó megtekintése

Hoppá! Bistro: térj vissza magyar és francia ízekkel az éttermi élményekhez! (x)

Természetesen nem csak vacsorában erős a Hoppá! - időnként klasszikus, máskor azonban
teljesen újragondolt ebédmenüjével a környék egyik legjobb ár/érték arányú fogásait
biztosítja nyitástól egészen délután három óráig. Hogyan hangzik például ebédre egy tökéletes feketekagyló, marhanyelv vagy éppen báránykolbász?

A harmóniára és a tökéletességre való törekvés egyébként sem áll messze a Hoppá! Bistro csapatától, hiszen a séftől az üzletvezetőn át a tulajdonosokig, mindenki hosszú évek óta arra törekszik, hogy saját területén a legjobbat adja. A vezetőség - Jancsa Jani kulináris irányításával - finoman szólva sem idegen a gasztronómia kedvelői számára, hiszen társaival a jelenleg 5 éttermet számláló Bamba Marha Burger Bár lánc, valamint a tavaly év végén startolt Donna Mamma Pizza Napoletana megálmodói és tulajdonosai.

A Hoppá! Bistro az italszortimentben sem ismer kompromisszumot: izgalmas válogatást kínál az ország minden tájáról. Kézműves sörök, különböző főzdék dicséretével, hazai ismert és még felfedezésre váró borászatok gyümölcsei, és természetesen a koncepcióba illő röviditalok várnak mindenkire. A kávé pedig Costa Ricából érkezik - mégis magyar! Mégis hogyan? Tudd meg a titkot a bisztróban!

Most ráadásul speciális, újranyitás utáni akciók is várnak! Fedezd fel Te is a Hoppá! élményt!

Hoppá! Bistro

1061 Budapest, Andrássy út 34.

Nyitva: minden nap 11.30-23.00

www.hoppabistro.hu

https://www.facebook.com/hoppabistro/

https://www.instagram.com/hoppabistro/


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!