December elején kezdetek el reggelente rendszeresen székletkupacok megjelenni a massachusettsi Ashlandben, egy túrabolt előtti parkolóban. Az üzlet alkalmazottai először azt hitték, hogy valamilyen állat lehet a tettes, de amikor a kupacok mellett vécépapírt és nedves törlőkendőt is találtak, rájöttek, hogy csak egy ember állhat a háttérben - írja a New York Post.


Mivel a reggeli meglepetések rendszeresen megjelentek a parkolóban, Henry Kanner a bolt vezetője januárban feljelentést tett, a rendőrség pedig nyomozni kezdett. Cara Rossi hadnagy szerdán kora reggel érte tetten az 51 éves Andrea Grocert.

Amikor a rendőrnő kérdőre vonta, Grocer azt mondta, dadusként dolgozik, és éppen munkába siet, de kénytelen volt a parkolóban könnyíteni magán az irritábilis bélszindrómája miatt. Tanúk ugyanakkor látták, hogy a nő legalább tíz percen át őgyelgett a környéken, mielőtt dologhoz látott, a rendőrnő pedig kiderítette, hogy a környéken több nyilvános mosdó is nyitva volt. Rossi hadnagy felhívta Grocer munkaadóját is, aki elmondta, hogy a nő nemrég volt vécén a házában.

A nőt szándékos károkozás vádjával letartóztatták, de óvadék nélkül szabadon is bocsátották. A bírósági tárgyalása márciusban lesz. Henry Kanner azt mondja, elképzelni sem tudja, hogy Grocer miért járt a boltja elé magán könnyíteni, de nagyon örül, hogy vége a kellemetlenségnek.

(Kiemelt képünkön Andrea Grocer, fotó: Natick PD)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!