A követői közül sokan azt mondják, hogy ezt nem gondolta át elég alaposan. Akadnak olyan vélemények is, melyek szerint nem is igazi a homloktetkó.


„Ez szó szerint a legnagyobb hülyeség, amit valaha láttam!” – írta egy kommentelő Ana Stankovsky legutóbbi videója alá. Az influenszer ugyanis úgy döntött: annyira szereti a barátját – és a tetoválásokat is –, hogy a homlokára varratja a férfi nevét, írja a LADbible.

A meglehetősen fájdalmas műveletről több videót is posztolt az Instagramra. Az első videón az előkészületek, majd a tetoválás készítése és a végeredmény látható, miközben a fiatal nő majd kiugrik a bőréből, amikor a Kevin-felirattal a homlokán a tükörbe néz:

Ana Stanskovsky-Content creator (@ana_stanskovsky) által megosztott bejegyzés

Az egy nappal később posztolt videóban pedig az influenszer hosszasan magyarázza, hogy miért döntött a szokatlan tetoválás mellett.

„Mindenki azt mondta, hogy meg fogom bánni, miközben akármikor a tükörbe nézek, egyszerűen csak imádom. Szerelmes vagyok a tetoválásba és szerelmes vagyok a barátomba, és azt hiszem, ha igazán szeretsz valakit, akkor ezt ki kell mutatnod...” – érvel az Instagramon, miközben a követői két részre szakadtak.

Ana Stanskovsky-Content creator (@ana_stanskovsky) által megosztott bejegyzés

Az egyik csoport szerint a tetkót imádni fogja a mostani barátja, de a következő már nem annyira. Ettől függetlenül szép gesztus. A többiek szerint azonban elképesztő hülyeséget csinált a fiatal nő. Akadnak olyan vélemények is, akik szerint az egészből egy szó sem igaz, és valójában letörölhető tintával írták csak oda a nevet, hogy ezzel is plusz elérést generáljanak.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!