Nagyon esős idő volt a baleset idején, és valószínűleg az történhetett, hogy a jármű vezetője elvesztette az uralmát a Ford Fiesta felett, és kisodródott az úton.


Korábban írtunk róla, hogy eltűnt négy fiatal, akik kempingezni indultak. A tizenéves brit kamaszok még november 19-én beszálltak egy Ford Fiestába a wales-i Harlech-ben, aztán két nap múlva kellett volna hazaérniük, de napok óta semmilyen hírt nem adtak magukról.

Végül a tiniket a vizes árokba borult autójukban találták meg holtan pár nappal később.

A walesi rendőrség közleménye szerint a holttesteket abban a járműben találták meg, amely letért az úttestről, és elsüllyedt a vízben - írta meg a Mirror.

A BBC arról írt, hogy egy helyi lakos tett bejelentést egy járműről, pontosabban a Ford Fiestáról, amely fejjel lefelé állt a vízben.

Az egyik kamasz édesanyja korábban azt mondta, valójában nem is tudott arról, hogy a tinédzserek kempingezni mennek. Azt hitte, hogy a fiúk egy barátjuk nagyapjához tartanak. Az anya teljesen összeomlott az eset után.

A Snowdonia nevű nemzeti parkban a tinik eltűnése után nagyszabású keresést indítottak, amelyben rendőrségi helikopteres csapatok, a parti őrség és a hegyi mentők is részt vettek.

Nagyon esős idő volt a baleset idején, és valószínűleg az történt, hogy a jármű vezetője elvesztette az uralmát a Ford Fiesta felett, és kisodródott az úton.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!