Baba Vanga napjaink "bolgár Nostredamusa", már annyiban, hogy ha valami történik a világban, akkor biztos kiderül, hogy ő ezt megjósolta. Meg annyiban napjaink jósa, hogy ő sincs már az élők között.

A rajongói/követői most arról beszélnek, írja a Mirror, hogy a nő azt is megjósolta, hogy 2020-ban Donald Trump koronavírusos lesz, pontosabban "egy rejtélyes betegségben" fog szenvedni, ami - és hát ilyen jön az igazi jóslás -

siketté teszi az amerikai elnököt és agydaganata is lesz tőle.

Tegyük hozzá, hogy nem elhanyagolható része az emberiségnek már idáig is úgy gondolta, hogy az amerikai elnök süket a körülötte zajló világra, és hogy nincs minden rendben a fejével.

Mindenesetre Trump, és felesége valóban koronavírusos.

Az 1996-ban elhunyt Baba Vangának nem ez az első jóslata, amiről azt gondolják, hogy bejött. "Megjósolta":

  • a brexitet,
  • a szeptember 11-i terrortámadást
  • a thaiföldi cunamit.

A nő, aki egy ma Macedóniához tartozó farmon született, egy homokviharban veszítette el a szeme világát, azt mondják, ennek köszönhette "második látását". Bár leírni ő egyik jóslatát sem tudta, állítólag még a bolgár kormány is fizetett neki ezekért. Egy állandó titkárságot állítottak fel neki, ahol a dolgozóknak az volt a feladata, hogy írják le a jövendöléseit, és azokat a beszélgetéseket is, amiket olyan emberekkel folytat, akik hozzá fordultak segítségért.

Sajnos, Baba Vanga sem 100 százalékos sikerességi rátával dolgozik (dolgozott?), ugyanis Trump betegségének valahogy 2019-ben kellett volna elkezdődnie, de például 2010 és 2014 közöttre egy atomháborút látott, ami szintén nem jött be.

A New York-i terrortámadást és a brexitet előre látta, de mit jósol 2019-re?

Nem lesz unalmas évünk, már akkor sem, ha ennek a fele bejön.

És hogy még miket mondott? 20203-ban például szerinte megváltozik a Föld pályája, 2304-ben pedig lehetővé válik az időutazás. Amivel elég sokáig jól ellehet majd az emberiség, mert a világvége 5079-ben jön el. Már szerinte.

Koronavírus - Még több hír a témában


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!