Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hogyan szoktad elkészíteni a tojást? Attól függően, hogy melyik módszer a kedvenced, személyiségi jegyeidre derül fény!

Az alábbi különleges személyiségi tesztet érdemes kipróbálni, hiszen nagyon sok érdekes dolgot tudhatsz meg belső tulajdonságaiddal kapcsolatosan! Milyen módszer szerint elkészítve szereted leginkább a tojást?

Omlett

Ha az omlettet kedveled a leginkább, az a fajta ember vagy, aki már jócskán kijárta az élet iskoláját. Tele vagy tapasztalatokkal, sokkal okosabban mérlegelsz, és könnyen hozol döntéseket.

Tudásodat nem az iskolapadban szerezted meg, hanem inkább a tapasztalatok alapján. Nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség vagy, tisztában vagy vele, hogy az élet állandóan változik, és igyekszel aggodalmaskodás nélkül sodródni az árhullámmal. Mindig figyelsz a részletekre, és könnyen kezeled az új helyzeteket.

Főtt tojás

Te egy igazi értelmiségi ember vagy, nagy hangsúlyt fektetsz a szellemi tevékenységekre. Szeretsz olvasni, imádod a kulturális programokat, kiállításokat. Személyes életedben nehezen hozol döntéseket, kissé félénk vagy. Nem ártana több időt töltened társaságban, így valószínű egy kicsit több élettapasztalatot tudnál gyűjteni.

Tükörtojás

Átlagon felüli érzelmi intelligenciával rendelkezel, szavak nélkül is tudsz kommunikálni az arra fogékony emberekkel. Nagyon jó barát vagy, sok közeli ismerősöd van, szívesen kérik ki a tanácsodat, véleményedet. Megértő vagy, kedves, és nagyon fontos számodra az egészséges életmód.

Lágy tojás

Nagyon intelligens személyiség vagy, minden helyzetben képes vagy racionálisan és logikusan gondolkodni, és hamar megoldást találsz a problémákra. Körültekintően választod meg a barátaidat, akárki nem tud a bizalmadba férkőzni. Viszont, ha egyszer összebarátkoztál valakivel, akkor az egy életre szóló kapcsolat lesz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!