Posztja végén még egy kérdést is feltett, majd megválaszolt: „Egy kérdés. Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop”.


A közösségi oldalán mutatta meg Magyar Péter, hogy valóban ő adta be a lemondását az MBH bankban. A levélhez pedig azt is megírta, hogy ha kell, pert indít a róla valótlanságot állító sajtótermékekkel szemben. Mint írja:

"Kiteszem ide a Mészáros fél MBH bank felügyelőbizottságából történő lemondó nyilatkozatomat. Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra. Talán még ma kikerül a tőzsde honlapjára. Ma szintén visszaigazolta a Magyar Közút Zrt., hogy a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondásomat. Ennyit a propaganda sajtó hazugságairól.

Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb). Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze.

Pár nap után végre felébredt (felébresztették?) a rogáni kommunikáció élcsapata és a Megafon aktivistái közpénzen megkezdték a személyeskedő lejáratásomat. Én egyébként sokukkal személyesen jó viszonyban vagyok és a továbbiakban sem foguk rájuk haragudni, mert mindenkinek meg kell élnie valamiből.

Egy kérdés. Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop"

- zárja a posztot Magyar Péter.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!