Nati talált rá az apja holttestre. Az akkor csupán nyolcéves kislány elsőnek Krisztián pszichológusát érte el telefonon, ő segített neki kihívni a mentőket.


Hódi Pamela részletesen mesélt Hajdú Péter műsorában arról, mit élt át kislányuk Berki Krisztián halálának napján.

Az influenszer elmondta, a másfél évvel ezelőtti tragikus reggelen Nati arra ébredt, hogy csörgött Berki Krisztián ébresztője. Ekkor meglátta, hogy édesapja kint van a teraszon, ezért be akarta volna húzni a szobába.

Miután Nati rátalált a férfire a teraszon, elsőként édesanyját próbálta hívni, de mivel a nő aludt, nem hallotta a hívást. Aztán arra ébredt, hogy kislánya a férjével, Tóth Bencével beszél telefonon. Ezután közösen elindultak Berki lakásához.

„Kiszálltam az autóból, odasiettem Natihoz. Bent ült a mentőautóban rezzenéstelen arccal. Csak ült. Akkor teljesen elborultam, hogy mi történik. Jöttek a nyomozók, a rendőrök, a mentősök, sorban mindenki, hogy mennyire gratulálnak, hogy ilyen gyerekem van. Mert tényleg ezerből egy, aki ezt az egészet így kezeli” – mesélte Pamela.

A lakás ajtaja zárva volt, így a kiérkező mentők segítették a kislányt, hogyan nyissa ki, majd elvezették édesapja közeléből.

Forrás: Femina


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!