Az ismert influenszer szerint szánalmas, amit művelnek az emberek a platformon. A párbajozással a legnépszerűbb magyar tiktokkerek több millió forintot is zsebre vághatnak havonta.


2023-ban a Tiktokon már többféle pénzkeresési lehetőség is van, ezek közül egyre népszerűbb a „párbaj”, ami az egyik legegyszerűbb és újszerűbb módja a felhasználók jutalmazására.

A rendszer úgy működik, hogy egy-egy ajándék meghatározott számú TikTok érmébe kerül, egy érmét nagyjából 4-6 forintnak megfelelő összegért lehet megvásárolni. Egy rózsa például csak 1 érme, egy fánk 30 érme, egy oroszlán viszont már 30 ezer érme, ami nagyjából 150 ezer forintnak felel meg, míg a TikTok Univerzum 35 ezer érmébe kerül (175 ezer forint).

A párbaj során azon versenyeznek az influenszerek, hogy ki kap a követőitől több ajándékot, illetve eközben azon is megy a harc, hogy a követők közül ki az, aki a legtöbbet küldi. Amint letelik a párbajra megadott 4 perc, kihirdetik a győztest, a vesztesnek pedig végre kell hajtania egy előre meghatározott feladatot. A követők közül a legtöbb ajándékot küldő MVP lesz, ami feliratként is megjelenik a neve mellett.

Erről a jelenségről mondta el a véleményét legújabb videójában az ismert influenszer, Osváth Zsolt is.

– tette fel a kérdést a kontentgyártó, aztán kitért arra is, hogy szerinte szó sincs párbajozásról.

– osztotta ki a felhasználókat Osváth, aki szerint csak kihasználják a 12-13 éves gyerekeket, akik a szüleik bankkártyájával fizetnek teljesen értéktelen semmiért.

Íme a teljes videó.

@osvath_zsolt Lehet elén vagyok rosszul bekötve, de kevés ennél kinosabb dolog van itt. Persze a gyerekek megvezethetőek. #osvathzsolt #egykanapen #zshowtime ♬ eredeti hang - Osváth Zsolt | ZSHOWtime |

Azt, hogy mennyit tesznek zsebre a legnépszerűbb magyar tiktokkerek a párbaj élő adásokkal ebben a videóban gyűjtötték össze:

@top.laura Mennyi pénzt keresnek a magyar TikTokerek az élő adásokkal? #magyar #hungary #fyp #nekedbe #érdekesség #tiktok ♬ eredeti hang - Top Laura


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!