Majdnem pontosan két hét telt el azóta, hogy Hilary Duff megtapasztalta, milyen, ha az ember elég vagány hozzá, hogy rikító zöldre befese haját. Eleinte nagyon élvezte, ma viszont Instagramon panaszkodott a követőinek, hogy soha többé ne hagyják, hogy belemenjen ilyen hülyeségbe. Mutatjuk Hilary Duff hajevolúcióját:

Így nézett ki árilis 12-én, mikor elszánta magát és tényleg befestette a haját. Akkor, bár arckifejezése némi aggodalmat sugallt, tetszett neki és követőinek is az eredmény. Legalábbis az biztos, hogy sokkal rosszabbul is elsülhetett volna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2020, időpont: 1:41 (PDT időzóna szerint)

Ez a kép öt napja készült, azaz április 23-án. Könnyen lehet, hogy Duff csak később posztolta az első képet, mivel elég furcsa lenne, ha egy hét alatt ennyit nőtt volna a haja. Mindenesetre azon a tényen nem változtat, hogy elkezdett zöldes árnyalatba átfordulni a szín.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés, Ápr 22., 2020, időpont: 4:20 (PDT időzóna szerint)

Ezt a segélykiáltást frissen posztolta, látszik, hogy itt már a zöld egy mocsarasabb árnyalatát vette fel a hajszíne, leginkább a lenövés miatt. Az sem tetszik neki, hogy észrevett pár őszhajszálat a fején. Gyanítjuk, nemsokára újra szőkén látjuk viszont Duffot.

Srácok… legközelebb, ha zöldre akarja festeni a hajt egy járvány idején… valaki legyen olyan kedves és állítsa meg…Szeretettel: zavaros zöld lány, aki felfedezett pár ősz hajszálat.

Kiemelt kép: Instagram/@hilaryduff


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!