Úgy látszik, a megrögzött száguldózóknak semmi sem szent. A „rekorder” közel 170-el rongyolt át a hídon, ahol néhány nappal korábban halálra gázoltak egy 26 éves férfit.


Mindössze néhány nappal a halálos baleset után, 81 gyorshajtóról készült felvétel három óra alatt az Árpád-hídon.

Július 1-jén 0 óra 45 perc körül halálra gázoltak egy 26 éves biciklist az Árpád hídon, miután a sofőr vélhetően elvesztette az uralmát a jármű fölött. Az autó többször is megpördült, és

Az RTL Híradónak később a helyszínről készült fotók alapján egy igazságügyi gépjármű szakértő azt mondta, hogy az autós akár 130-150 kilométer per órás sebességgel száguldozhatott, miközben az adott szakaszon 70 kilométer per óra a megengedett legnagyobb sebesség.

A vezess.hu munkatársa néhány nappal a tragédia után elkísérte a budapesti rendőröket egy éjszakai razziára. Az este során több helyszínt is felkerestek, és végül csatlakozott az Árpád híd budai hídfőjénél, telepített sebességmérést végző járőrökhöz.

A beszámoló szerint

És így is volt olyan gyorshajtó aki megúszta: egy teslás például 150-el rongyolt a belső sávjában, csak az éppen megállóba befutó busz kitakarta a kritikus pillanatokban.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!