A vasárnapi műsorban felbukkan Dallos Bogi és Orsovai Reni, Puskás Peti és Emilio, de itt lesz még Tolvai Reni és Völgyesi Gabi is-.


Szombaton elstartolt a Sztárban Sztár All Stars különleges évada, ahol korábbi évadok jól ismert sztárjai térnek vissza a színpadra, hogy újra megmutassák tehetségüket.

A szombati adásban Tóth Gabi, Trap kapitány, Opitz Barbi, Keresztes Ildikó, Szabó Ádám, Gubik Petra, Kiss Ernő Zsolt, Peter Srámek, Király Linda, Hevesi Tamás, Zámbó Krisztián és Oláh Ibolya is színpadra lépett, közülük Kiss Ernő Zsolt, Keresztes Ildikó, Opitz Barbi és Trap kapitány is búcsúzott az első részben.

Vasárnap Dallos Bogi és Orsovai Reni nyitja a show-t, de összecsap Puskás Peti és Emilio, Tolvai Reni és Oláh Gergő, Völgyesi Gabi és Sipos Tomi, Pál Dénes és Sári Évi, illetve Cserpes Laura és Vastag Tomi átalakulásait is láthatják a nézők.

Oláh Gergő egy videóbanosztotta meg gondolatait a közösségi oldalán, ahol elmondta, hogy Hozzátette, hogy bár jó lenne nyerni, számára elsősorban a szórakozás és szórakoztatás a cél, és szeretné a nézőknek megmutatni a „dilis oldalát” is.

Oláh Geri (@olahgeriofficial) által megosztott bejegyzés

Pál Dénest ritkán látni szakáll nélkül, hiszen az elmúlt években mindig megtartotta valamennyire az arcszőrzetét. A műsor miatt azonban most le kellett borotválnia. Egy közösségi médiás posztjában megosztotta, hogy kislánya alig ismerte fel a változás után.

– írta a posztban.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!