A Megasztárban feltűnő Hien nemrég lediplomázott a bostoni Berklee Zeneművészeti Főiskolán, miután egy ideje már Amerikában élt.

Hien lediplomázott a bostoni Berklee Zeneakadémián

Még a cseresznyevirág fákat is megtalálták a fotózáshoz.

Ugyanezen a bostoni főiskolán kapott egyébként nemrég tiszteletbeli doktori címet Justin Timberlake, Missy Elliott, továbbá Alex Lacamoire.

Doktori címet kapott Justin Timberlake és Missy Elliott

Zenei doktori címet.

Mint kiderül Hien Instára feltöltött videóiból, a diplomaosztó bulin, amit egy arénában tartottak, felléptek a friss diplomások és ott voltak a doktorit kapó hírességek is. Így abban a kivételes helyzetben lehetett, hogy popsztárok nézik, ahogy énekel. Sőt, Hien szólította a színpadra Missy Elliottot, az utolsó videón pedig azt is látni lehet, ahogy közvetlenül Timberlake mögött áll a színpadon a magyar énekesnő. Bárcsak minden diplomaosztó ilyen lenne!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Last Friday I performed for @justintimberlake @missymisdemeanorelliott @alacamoire in an arena to celebrate our graduation. Also, I welcomed Missy Elliott on stage without fucking up the words. What an epic way to end my Berklee journey! ❤️ Forever grateful! ???????? #berkleecommencement @berkleecollege

HIEN (@hien999) által megosztott bejegyzés, Máj 13., 2019, időpont: 3:48 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Paul Marotta/Getty Images, Berklee


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!