Az egyik érintett utas fotókat is küldött az esetről Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek, aki közzétette azokat Facebook-oldalán.


Légkondicionált vagonba szóló helyjegye volt egy utasnak a Napfény Intercitynél, ennek ellenére egy kerékpárszállító vagonban kellett utaznia másokhoz hasonlóan.

Az utas tájékoztatta az esetről Hadházy Ákost, és fotókat is küldött neki, a független országgyűlési képviselő pedig Facebook-oldalán közzétette azokat.

„Ez kérem egy Napfény INTERCITY vonat belseje valahol Budapest és Szeged között, hétfő délután. A képeket elküldő utasnak egy légkondicionált vagonba szóló helyjegye volt, de az csak az elmélet. A gyakorlatban egy kerékpárszállító vagon sámlijain tudtak utazni. Mármint a szerencsésebbek, mert a többieknek a padló vagy az ácsorgás jutott” – írta Hadházy.

Hozzátette:

„Amúgy pont arról beszélt a napokban Vitézy Dávid, az egyetlen kompetens fideszes államtitkár, hogy a kontár kormány sok-sok elhibázott döntése miatt a MÁV járművei a nyarat sem biztos, hogy kibírják. Mondjuk már nem is államtitkár, Lázár első dolga volt kirúgni őt” – írta a független országgyűlési képviselő a Facebookon.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!