Daniel Kotter kilenc éve szenvedett olyan súlyos balesetet, hogy deréktól lefelé lebénult. A férfi a helyzetéből megpróbál előnyt kovácsolni, és inspirációt akar adni sorstársainak.


Százezrek követik a közösségi médiában Daniel Kottert, aki The Wheelchair Dad (Kerekesszékes Apuka) néven lett híres. A hatgyerekes férfi kilenc éve szenvedett építkezés közben balesetet, melynek következtében deréktól lefelé lebénult. A férfi azonban ahelyett, hogy elhagyta volna magát, videóival és történeteivel inspirációt szeretne nyújtani a hozzá hasonló sorsú apukák számára.

Dan Kotter egy barátjának segített építkezés közben, amikor megtörtént a baj. Éppen a darut állította fel 11 méteres magasságban, amikor a tartógerendák meginogtak, és az egész szerkezet összeomlott. Ezután a földre zuhanó férfi még néhány lépést tett, majd már csak a kórházban tért magához, ahol megtudta, hogy eltört egy csigolyája, és a medencéje is arabokra tört, mindezek miatt pedig lebénult. A balesete történetét ebben a videóban meséli el:

@thewheelchairdad

Parenting is hard. ❤️ ♬ Turning Page - Sydney Rose

A 46 éves kerekssszékes apukát még ez sem fogta vissza abban nemrég, hogy lányainak emeletes ágyat építsen. A munkafolyamatot a tervezéstől a kivitelezésig ebben a videóban örökítette meg:

Daniel Kotter (@thewheelchairdad) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!