„Hazamegyek, és nekem te vagy a jutifali a nap végén.” Egy romantikus vacsora kettesben az álmoskönyv szerint az ellaposodó kapcsolatok megmentője. Csakhogy nem mindenki számára!


Hevesi Tamás zenész egy új vállalkozásba kezdett, podcast sorozatot indít. Első adásában feleségét, az ismert szexuálpszichológust, dr. Hevesi Krisztát kérte fel beszélgetőtársnak, akivel aztán mélyen elmerültek kapcsolatuk részleteiben. Ez különösen annak ismeretében érdekes, hogy ők ketten mindig féltve őrizték a magánéletüket, és a lehető legkevesebb bepillantást engedtek a külvilág számára.

Most azonban végigveszik közös életük állomásait, és a beszélgetésből néhány, valóban izgalmas dolog is kiderül. Sőt, amikor Kriszta kimondja a legcukibb mondatot, mindenki elérzékenyül:

A legmeghökkentőbb információ mégis az, hogy annyira máshogy viszonyulnak az evéshez és az ételekhez, hogy

Nehéz elképzelni ezt azoknak, akiknek a nap fénypontja a közös, családi vacsora, vagy a vasárnap reggel nem is indulhatna máshogy, mint hogy együtt leülnek, és kényelmesen megreggeliznek. Az ilyen közös étkezések rendszerint hatalmas beszélgetésekbe szoktak torkollni, és amire a végére érnek, sokkal erősebb lesz a kötelék a család tagjai közt - írta a sassy.hu.

Tamás és Kriszta azonban egymás iránti tiszteletből elengedték ezt a közös evéses dolgot.

Így egyáltalán nem akarja látni, amikor a felesége húsos ételeket fogyaszt. Ezért azt a döntést hozták, hogy azokat az ételeket, amelyek a másiknak tiltólistás, nem egymás előtt eszik meg.

Mivel Kriszta szexuálpszichológus, szakmájából fakadóan valószínűleg talál majd olyan közös elfoglaltságot, amivel az étezésen kívül is képes erősíteni a köteléket egymás közt. Nem lehet véletlen, hogy annyi évtizede élnek boldog házasságban.

De ez az evés dolog… ti el tudjátok képzelni, hogy mindig külön oldjátok meg a reggelit, ebédet, vacsorát?

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!