A 26 éves Balla Bence Tamást mindenki egy életerős, vidám fiatalembernek ismerte.


Hétfőn utazott volna a barátnőjével Párizsba az a fiatal focista, aki kizuhant egy székesfehérvári épület hetedik emeletéről - írja a sportal.hu. A 26 éves Balla Bence Tamást mindenki egy életerős, vidám fiatalembernek ismerte.

Ahogy arról mi is beszámoltunk: kizuhant egy épület hetedik emeletéről és meghalt egy fiatal férfi szombaton Székesfehérváron. Később kiderült, hogy az áldozat Balla Bence Tamás, aki nagypályán az Iszkaszentgyörgy, míg az Alba Ligában a Fortuna FC színeiben futballozott.

- mondta a sportal.hu-nak Szipőcs Máté. A fiatal focista barátja azt is hozzátette: az előző estét is együtt töltötték, de Máté éjfél előtt otthagyta a társaságot.

„Ő pedig hazament, és ahogy mesélik, egy utolsó cigire kiment az erkélyre, és sosem tért már onnan vissza. Nem hiszem el, hogy nem láthatom többé.”

A Sportal szerint Bencét mindenki életerős, vidám fiatalembernek ismerte, aki egy jól menő vállalkozást irányított, szerette a munkáját. Mindig jó kedélyű volt, tele tervekkel, hétfőn utaztak volna a barátnőjével Párizsba.

- mondta a lapnak Nagy Attila, a Fortuna kispályás csapatának vezetője.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!