A 33 éves Stephanie Hansennek nem igazán volt szerencséje a férfiakkal, de nem szerette a magányt. Az amerikai nő most három kislányt nevel egyedül.


Első terhessége alatt már nem volt együtt gyermeke apjával Stephanie Hansen, aki a Tindernek köszönhetően hét héttel első lánya, Daphne születése után újra teherbe esett – ráadásul ikrekkel!

„A többi anyára gondoltam, akik támogatást kapnak otthon a partnerüktől, és magányosnak éreztem magam. Ezért egyik este, miközben hét hónapos terhes voltam, regisztráltam egy társkereső alkalmazásra. Nem apafigurát kerestem a születendő lányomnak, csak szerettem volna valakit, akivel beszélhetek” – nyilatkozta a The Sunnak Stephanie, aki a kezdetektől bátran felvállalta várandósságát.

Megismerkedett az egyedülálló, háromgyermekes Mitch-csel, és kölcsönös szimpátia alakult ki közöttük. A 39 éves férfi mindenben támogatta, majd a lánya, Daphne megszületése után hét héttel együtt töltötték az éjszakát.

„Nem hittem el, hogy hamarosan már három babám lesz! Daphne ekkor még csak három hónapos volt. Mitch is érthető módon meg volt döbbenve, de továbbra is mellettem állt és támogatott” – emlékezett vissza Stephanie.

Megszületett Penelope és Rubie, Mitch pedig Stephanie-hoz költözött.

„Hat hónappal később Mitch és én rájöttünk, hogy jobb, ha csak barátok vagyunk, és szakítottunk.

Az életem bébiételek, pelenkák és álmatlan éjszakák forgószele volt” – mondta a Washington államban élő egyedülálló anyuka.

Hozzátette, két év elteltével megszokta, hogy önállóan kell boldogulnia a három kisgyerekével. Az ikrek most kétévesek, Daphne pedig háromesztendős.

„Remélem, egyszer találok magamnak egy társat, de büszke vagyok magamra, hogy egyedül nevelek csodálatos kislányt” – mondta Stephanie.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!