A gyanútlan férfi iszonyatos fájdalmak közepette a vécékefével vette fel a harcot támadójával. Addig ütötte a kígyót, amíg el nem pusztult.


Egy jókora piton a heréjébe harapott egy vécén ülő thai férfinak, írja a Daily Mail. A 3,5 méteres hüllő a vécé U-kanyarulatában rejtőzött, ahonnan váratlanul támadt a fölötte gyanútlanul elhelyezkedő 38 éves Thanat Thangtewanra.

A férfi elmondása szerint alighogy leült, hirtelen éles fájdalom hasított belé, és úgy érezte, mintha valami harapdálná a golyóit. Amikor a vécébe nyúlt, hogy megnézze, mi okozza a fájdalmat, döbbenten tapasztalta, hogy egy kígyót markolt meg. Azonnal felugrott, megragadta a vécékefét, és addig ütlegelte a másik kezében tartott állat fejét, amíg nem lazult a szorítása és el nem pusztult.

A fürdőszoba vérben úszott az eset után, Thanat pedig azonnal kórházba sietett, ahol tetanusz injekciót kapott. Az orvosok megnyugtatták, hogy a seb nem igényel varrást, és néhány hét alatt be fog gyógyulni. Mint kiderült, szerencsére nem egy mérges kígyó harapta herén a férfit.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!