A 20 perc őszintén című sorozatunk harmadik részében hazánk egyik legsikeresebb influenszere vállalta, hogy hazugságvizsgálóra kössük. A teljes epizódot május 18-án láthatjátok a Youtube-csatornánkon!


Ha Forstner Csenge nevét először a „fehércsokis shaken espresso” kifejezéssel kapcsolatban hallottad volna, nem lepődnénk meg: az influenszer amerikai kiejtésével olyan hullámokat generált, amelyek még a TikTok határain túlra is kicsaptak.

Hazánk egyik legsikeresebb influenszere már 6 éve van jelen a közösségi médiában, karrierjét még a TikTok elődje, a Musical.ly indította be. Már akkor az ismertebb felhasználók közé tartozott, de amikor megjelent a TikTok, követő számának növekedése egyenesen megállíthatatlanná vált.

Az inluenszerek világáról nem biztos, hogy az őszinteség jut először eszünkbe, de 20 perc őszintén c. sorozatunk következő vendége Forstner Csenge lesz, aki rácáfol majd erre.

VIDEÓ: Forstner Csenge hazugságvizsgálón ⎮ ELŐZETES

A sorozat első részét, amiben Varga Márkot, azaz G.w.M-et faggattuk, IDE KATTINTVA nézheted meg, a második részét, amiben pedig Simon Kornélt kérdeztük, ITT!

A műsor támogatója a GLS Hungary. Csomagfeladás- és átvétel a szokásaidhoz igazodva.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!