Egymást vádolja sértő hangnemmel a neves műgyűjtő és Gáspár Evelin.


Korábban mi is írtunk róla, hogy kisebb botrány miatt rövid időre félbeszakadt a Hal a tortán forgatása. A Polgár Tündéhez és férjéhez, Polgár Árpádhoz késve vendégségbe érkező Gáspár Evelin veszett össze a az ismert műgyűjtő házigazdával, miután kölcsönönösen tiszteletlenséggel vádolták meg egymást.

Csütörtök délután Polgár Árpád egy hosszú nyilatkozatot tett közzé, amely szerint lejárató kampány zajlik ellene.

– írta.

Mint írta, információik szerint technikai probléma állt fent, a műsorban látható boltban ugyanis előforgatás készült másnap reggelre, de a háziasszony, Gáspár Bea elkésett, mert állítólag elaludt.

„Sajnálom, ha Gáspár Evelinnek sértő volt a hanghordozásom, de nem vagyok hozzászokva, és azt gondolom, hogy nem is kell elviselnem, ha a saját házamban tiszteletlenül beszélnek velem. Számomra az Ő káromkodása felém kimerítette a tiszteletlenség fogalmát. Részemről semmilyen degradáló kifejezés nem hangzott el feléje, amennyiben valamit félreértelmezett, azért elnézést kérek” – tette hozzá.

Polgár azt is megírta, a továbbiakban nem kíván foglalkozni a történtekkel, a kialakult helyzetet pedig méltatlannak tartja.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!