A Fókuszban mutattak egy kis ízelítőt négy szerelmet kereső gazdáról.


Pénteken indul a Házasodna a gazda új évada az RTL-en: a társkereső reality első adásában bemutatkozik az a nyolc gazda, akik párra szeretnének találni.

A Fókuszban viszont már előre bemutattak közülük négyet.

A vegetáriánus Anna gazdassszony Martonvásáron gazdálkodik, gyümölcsösében 1500 fát lehet találni. Többek közt barack, alma, mandula, füge, datolya és kivi is terem a birtokán.

- mondta. Olyat férfit keres, aki mellett biztonságban érzi magát és kölcsönösen motiválják egymást.

Egy másik párkereső gazda, Kevin az ausztriai Unterwartban él. Édesanyja magyar, édesapja osztrák, ő pedig úgy szeret bemutatkozni, hogy félig magyar, félig osztrák. 23 éves, már egy kétéves kapcsolaton is túl van. A mindennapjait közel 60 lóval tölti, és szigorú napirend szerint él. Az extrém sportok szerelmese, az ejtőernyőzést még leendő párja kedvéért sem lenne hajlandó feladni.

A felsőlajosi József gazda 54 évesen keresi a párját. Öt gyermeke van, mind az öten lányok. Elmondása szerint mindenhez ért, ezermesternek tartja magát, a gazdasága is az ő két keze munkája. Istenhívő, de nem kell attól tartani, hogy rámenős hittérítőként keresné a kedvesét.

Gergő gazda korábban évekig ketrecharcos volt, ma már azonban romániai birtokán tevékenykedik. Elmondása szerint szeret veszélyesen élni, emiatt is kezdett el például quadozni.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!