Márciusban látogatott Hawaiira Ezra Miller színész, akinek több balhés esete is volt ott tartózkodása alatt. Például egy karaokebárba látogatott el, ahol épp a Csillag születik betétdalát, a Shallow-t énekelte el egy helyi nő. Miller obszcén szavakat ordibálva jelenetet rendezett, kitépte a mikrofont a nő kezéből, majd nekirontott egy férfinak, és még videófelvételeket is készített. A rendőrség őrizetbe vette.

Kapcsolódó

Különcsége a karrierjébe, féktelensége az életébe kerülhet - és nem látni, hogy lassítana

Kicsoda Ezra Miller, aki Flasht formálja meg a DC képregényfilmjeiben? Fiatalon futott be, a sztárrá válás útján pedig alkoholos, drogos balhék és egyéb botrányok kísérték. De van-e még visszaút számára?

Erről került most elő egy felvétel a TMZ jóvoltából, akik megszerezték az egyik rendőr testkameráját. Ahogy látható, Miller igyekezett tisztázni magát, szerinte megtámadták őt, emiatt kezdett filmezni. A felvételt pedig később "NFT-s kriptoművészetéhez" akarta felhasználni.

Továbbá meglehetősen agresszív volt a hatóságokkal, jelvényszámokat akart és a rendőrök nevét szerette volna megtudni, továbbá arra is kíváncsi volt, miért rögzítik videóra azt, hogy letartóztatják.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!