Péntekig még enyhülhet is néhol az idő. Lehet eső, havas eső, hó több helyen is.


Kedden többfelé ködös lesz a hajnal, szitálás, ónos szitálás is előfordulhat. Napközben újabb mediterrán ciklon érkezik. Délnyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet és délutántól egyre többfelé elered az eső, az Alpokalján hó, havas eső hullhat. A délkeleti, keleti szél felerősödik. A csúcshőmérsékletek 3 és 11 fok között alakulnak, délkeleten lesz enyhébb az idő - írja az Időkép.

Szerdán eleinte sokfelé, estefelé inkább már csak a Dunától keletre eshet. A Bakonyban és az Alpokalján havas eső, havazás előfordulhat. Szeles időben lesz részünk, az előző napoknál enyhébb reggellel.

Csütörtökön még északkeleten és néhol az északnyugati megyékben fordulhat elő gyenge eső, zápor, a hegyekben havas eső, hózápor. A legtöbb helyen felszakadozik a felhőzet, több-kevesebb napsütésben bízhatunk. A nyugatias szél többfelé élénk, helyenként erős lesz. Délután 5-11 fok valószínű.

Pénteken a reggeli pára-, ködfoltok feloszlását követően napos időre van kilátás, számottevő csapadék nem valószínű. Mérséklődik a légmozgás. Hajnalban -3, +3, délután 6-12 fok között alakul a hőmérséklet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!