A műsorvezető szerint azért van egy határ, amit nem kéne átlépniük, többek között erről is írt egy hosszabb Facebook-bejegyzésben.


A tévés műsorvezető a Facebook-oldalán szentelt egy posztot Friderikusz Sándor Náray Tamással lefolytatott beszélgetésének - szúrta ki a 24.hu.

– kezdte posztját az újságíró,majd részletesen leírta a véleményét a másfél órás beszélgetésről.

"Friderikusszal kezdem, ő a televíziózásban mindent tud abból, ami engem soha nem is érdekelt: odafigyel a díszletre, a kellékekre, gondja van a fényre és a hangra, a legjobb szakemberek készítik számára a háttéranyagokat. (…) Úgy tud feltenni kérdéseket, hogy azt se tudja, miről van szó, és ami számomra igazán lenyűgöző – legalábbis ezt mondják – saját maga vágja meg az anyagait.

– olvasható a bejegyzésben.

"Ami Náray Tamást illeti, az Ágnes figyelmeztetett, hogy Náraynak óriási rajongótábora van és ha belekötök, kapok majd a pofámra rendesen. Azzal kezdem, hogy Nárayról én tényleg annyit tudtam, hogy divattervező és a Friderikusz be is vágott pár képet a kedvenc ruháiról. Azt kell mondanom, hogy mindegyik gyönyörű, azt hiszem, hogy egy igazi mestert ismertem meg a személyében. Ha valaki nem ismerné, mit takar a haute couture fogalma, ismerkedjen Náray munkásságával! Szeretném előre bocsátani, hogy amihez nem értek, ahhoz általában nem szoktam hozzászólni.

A festészethez valamennyit konyítok, amíg a lakásaimban volt üres fal, elég szép kortárs gyűjteményt hoztam össze. Nem azért, mert Kossuth-díjasok, de nagyon erős festményeim vannak Kokas Ignáctól és Sváby Lajostól, Dienes Gábortól, aki a barátom is volt, meg a tanítványaitól, Csáki Robitól, Csiszér Zsuzsitól.

- írta le véleményét Náray Tamásról a tévés.

A poszt végén pedig kiemelte azt is, hogy mi a közös Friderikuszban és Náray Tamásban.

– zárta gondolatait Havas Henrik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!