Estére 1 és 6 fok közé hűl le a levegő.


Szerdán délelőtt az Alföldön még lehet szűrt napsütés, majd arrafelé is fokozatosan megvastagszik a felhőzet. Legtovább délkeleten süthet a nap. Késő délelőttől az ország északi felén többfelé várható kisebb eső, záporeső, legnagyobb eséllyel a Dunántúl északi részén. Az Északi-középhegység térségében havas eső, hó is eshet.

A déli szél nagy területen megélénkül, főként a Kisalföldön megerősödik. A csúcshőmérséklet 5 és 13 fok között valószínű, délen lesz a melegebb. Késő estére 1 és 6 fok közé hűl le a levegő - írja az Országos Meteorológiai Szolgálta jelentése.

Csütörtökön már mindenütt több lesz a napsütés, futó záporok főként az ország északi felében fordulhatnak elő. A nyugati, északnyugati szél a déli tájakat leszámítva élénk, erős lehet. Napközben 9-13 fokot mérhetünk.

Pénteken ismét többfelé számíthatunk esőre, záporokra, hajnalban északi hegycsúcsainkon kisebb havazás is lehet. Az élénk, erős délies szél a nap folyamán északnyugatira fordul, többfelé viharos lökések kísérhetik. Délután 8-13 fokra van kilátás - írja az Időkép előrejelzése.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!