Egy elkóborolt szamár miatt kellett meghalni a bosszúszomjas brazil férfi apjának. A gyilkos végül túlélte a tárgyalótermi támadást, pedig még többször fejbe is kólintották.


Hatszor lőtt rá apja gyilkosára a bírósági tárgyaláson egy 27 éves férfi Brazíliában tavaly novemberben, írja a New York Post. A vérengzésről készült felvételen jól látszik, ahogy a hátsó sorban helyet foglaló Cristiano Alves Terto hirtelen felpattan, majd a széken, az ügyvédje mellett ücsörgő 38 éves Francisco Cleidivaldo Mariano De Moura irányába rohan.

A bosszúszomjas férfi legalább két lövést lead a gyilkosra, miközben a tárgyalás a menekülő emberek miatt káoszba fullad. De Moura eközben megpróbál a helyiség másik végébe, egy íróasztal mögé bújni, de Terto nem adja fel és közvetlen közelről újabb sorozatot ad le a menekülőre.

De Moura ezután a földre roskad az asztal mögé, Terto ekkor már a feltehetően üres fegyverrel még kétszer fejbe is vágja, miközben két nő megpróbálja elvonszolni a teljesen begőzölt fegyverest a magatehetetlen férfi közeléből.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!