A brit pár nemrég vette meg az 1966-ban épült házat. A felújítás során egy rejtett tárolóban bukkantak rá a bőröndre, benne egy babával.


Hátborzongató dolgot talált egy brit pár a házuk felújítása során egy falba rejtett bőröndben.

A pár nemrég vásárolta meg az 1966-ban épült Stonestack nevű ingatlant, és bele is vágtak a ház felújításába, a munkálatokról pedig rendszeresen beszámolnak a Tiktok-csatornájukon is.

A munkálatok közben akadtak rá egy az emeleten egy szűk folyosóra, ahol megpillantottak egy nagy szürke bőröndöt.

Bár a játékban első ránézésre semmi különös nincs, a párt mégis nyugtalanítja, hogy hol és milyen körülmények között találták meg azt. Főleg, hogy mikor a bőrönd előkerült, a kutyájuk nagyon furcsán kezdett viselkedni.

A különös felfedezésről készült videót már több mint egymillióan látták. Talán nem véletlen, hogy az esetről több kommentelőnek is a híres Annabelle-baba jutott eszébe, és volt aki megjegyezte: lehet, hogy inkább békén kellett volna hagyni a bőröndöt, amiben megtalálták a hátborzongató játékot.

@stonestack_renovation Replying to @Kim Leslie Sorry for the delay in getting part 3 out, we have bedn extremely busy renovating and celebrating new year #fyp #hiddengems #renn #rennovation #rennovationproject #foryou #foryourpage #f #hidden #creepy ♬ original sound - Stonestack renovation

(Forrás: 24.hu, Daily Star)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!