Eltitkolta a váláskor a nyereményt az amerikai nő, a férje két év múlva beperelte, és nyert. Mindet megítélte neki a bíró.


Hatalmas összeget nyert a lottón egy nő, de kénytelen volt megválni tőle, miután a bíróság ellene döntött.

A helyzetet tovább súlyosbította, hogy a válóper részeként a volt férjének kellett odaadnia, miután a nő titokban tartotta előtte a nyereményét - írta az Unilad.

Rengeteg történet szól olyan emberekről, akik nagyot nyertek a lottón, majd elherdálták az egészet, de nem sok olyanról, akinek azonnal oda kellett adnia a pénzt valakinek, akivel már nem akart együtt élni.

A pár 25 éve volt házas, de ez a lottónyeremény a legrosszabbkor jött. A bíró ugyanis úgy ítélte meg, hogy Rossi asszony megsértette a vagyon és a pénzeszközök közzétételére vonatkozó törvényeket, és rosszhiszeműen járt el.

Denise azzal érvelt, hogy nem akarta, hogy a férje "rátegye a kezét" a nyereményére. Ráadásul a volt férj csak mintegy két évvel a válás után szerzett tudomást a nyereményről, amikor levelet kapott egy olyan cégtől, amely egyösszegű kifizetéseket végez a lottónyeremények után.

Az ügyvédje azt mondta: "Azt hiszem, egy ideig vakargatta a fejét, és azt kérdezte: 'Mi? Ez nem lehet."

A nő ügyvédje egyébként azt mondta, hogy ha a nő nyilvánosságra hozta volna a nyereményét, akkor talán segíthetett volna neki megtartani a nyereményt. "Sikeresen érvelhettem volna esetleg azzal, hogy ez az ő különvagyona" - mondta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!