A sok-sok külföldi kedvenc és a szinte teljes hazai élvonal mellett hét zenei helyszínnel és ingyenes kempinggel várják a fesztiválozókat.

Július 31-én rajtol az idén már 27 éves FEZEN Fesztivál Székesfehérváron. A szervezők ismét egyaránt kedveznek a rock/metal és a pop/elektronikus zene kedvelőinek. A fesztivál nyitónapján érkezik Avantasia, Tobias Sammet az Edguy-jal már játszott Székesfehérváron, idén pedig elhozza operametal alakulatát is. Szintén a nyitónapra érkezik Angliából a Cradle Of Filth, az extrém metal egyik legismertebb zenekara, akik több mint 30 éve járják a világ metalra is nyitott színpadait.

Többszörös visszatérő és örök fesztiválkedvenc a Scooter. H.P. Baxxterék ezúttal a szombati napon, Majka után lépnek a nagyszínpadra, hogy őrületes showjuk után idén is egy négyórás NECC Partyval zárjuk a FEZEN-t. Szintén az elektronikus kínálatot erősíti Andre Tanneberger, vagy ahogy több mint 20 éve megismerte a világ: ATB. A trance műfaj egyik meghatározó dj-je pénteken lép fel Székesfehérváron.

 

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!