Az idén az EFOTT-on is fellépő Gianluca Vacchi elég nagy felháborodást keltett. Az olasz férfi azzal lett híres, mert nagyon szeret kérkedni a vagyonával és kigyúrt testével az Instagramon. Itt posztolt a héten egy videót arról, ahogy bikinis modellek fenekét paskolgatja a magánjachtján. A videó tekinthető egyfajta promóvideónak is, hiszen az új dala, a Mueve szól benne.


Sok kommentelő szerint azonban a videó "megalázó" a modellekre nézve, és egy "szomorú pillanat", mert az 52 éves dj-milliárdos viselkedése a nőkkel szembeni tisztelet hiányáról tanúskodik. Aztán voltak olyanok is, akik a férfi barátnője, Sharon Fonseca felől érdeklődtek, hogy ő vajon beleegyezett-e ebbe, megint mások pedig a modelleket támadták azzal, hogy saját magukat nem, csak a pénzt tisztelik.

A 124 milliárd forintos vagyonnal rendelkező Vacchi a kritikákra azzal válaszolt, hogy

Tisztelem őket nagyon, tanulj meg viccelni, ha tisztelni akarod az életet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) által megosztott bejegyzés, Aug 7., 2019, időpont: 6:27 (PDT időzóna szerint)

Egyébként egy-egy posztjáért akár 15 ezer dollárt, azaz 4,4 millió forintot is megkereshet, de ez semmi az évi több mint 5 milliárd forintos jövedelméhez képest, aminek a nagy részét az apja által vezetett, főként autók tervezésével és gyártásával foglalkozó cégnek köszönhet.

Vacchi nem csak szavakkal, egy újabb videóval is reagált a támadásokra, ebben négy férfinek öltözött modell és ő női ruhában szerepel, és amiben az ősz milliárdos visszakapja a seggre pacsit. Ezt a megjegyzést írta mellé:

Az életben bárkik lehetünk és mindent megtehetünk, amit csak akarunk, és amire csak vágyunk! Csak mosolyogj és élvezd az életedet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) által megosztott bejegyzés, Aug 12., 2019, időpont: 7:02 (PDT időzóna szerint)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!