Egy chicagói házaspár húsz éve minden évben ellátogat ugyanabba az étterembe, ahol legelőször randiztak. A FoxNews azt írja, az eseményre mindig február 12-én kerül sor, mindig fél nyolckor jelennek meg a helyen, és minden alkalommal ugyanahhoz az asztalhoz ülnek le.


Húsz év hosszú idő, így természetesen már az étterem személyzete is hozzászokott az évfordulós randikhoz, és minden évben különleges kiszolgálást biztosítanak a párnak. Az idei alkalom mégis más volt, hiszen a lassan egy éve tomboló világjárvány az éttermet is érzékenyen érintette, amelynek bár nem kellett lehúznia a rolót, a dolgozói anyagilag megsínylették ezt az időszakot.

Leginkább rájuk gondolva a meg nem nevezett pár hatalmas összeget hagyott borravalóként az étteremben, egészen pontosan 2000 dollárt (közel 600 ezer forintot) a 137 dollárba kerülő vacsora után.

A hagyományhoz az is hozzá tartozik, hogy mindig hagynak egy kedves üzenetet a számlán, ezúttal azt írták,

Köszönjük az elmúlt húsz év boldog emlékeit, a kiváló ételeket és a fantasztikus kiszolgálást. Még sok ilyet!

- valamint azt is megjegyezték, szeretnék, ha a személyzet minden tagja kapna a borravalóból.

Az étterem később a Facebookon számolt be a történtekről, ahol kiemelték, nagyon hálásak a párnak, és nagyon büszkék arra, hogy ilyen különleges helyet foglalhatnak el az életükben.

WOW! WOW! WOW! WOW!????????????

This guest had his first date with his now wife 20 years ago at Club Lucky on February 12. He…

Közzétette: Club Lucky - 2021. február 14., vasárnap

Ezekben a nehéz időkben nagyon felemelő érzés ez az egész csapatnak. Nem tudjuk eléggé megköszönni!

A szerelmeseket kiszolgáló pincér elmondása szerint alig akart hinni a szemének, amikor meglátta, mennyi pénzt hagytak a vendégei az asztalnál. "Szinte sírni tudnál. Az, hogy néhány ember ennyire nagylelkű, nagyon szívmelengető tud lenni" - nyilatkozta a férfi a helyi médiának.

A pár természetesen 2022 februárjában is tervezi a visszatérést, és az étteremmel együtt bíznak benne, hogy akkor már mindenki számára sokkal rendezettebb körülmények között ünnepelhetik meg az első randijuk emlékét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!